زنان باردار باید انواع خاصی از ماهی را که سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند و سطح جیوه پایینی دارند، مصرف کنند. اسیدهای چرب امگا 3 برای رشد مغز و چشم نوزاد مهم است. برخی از بهترین گزینه های ماهی برای زنان باردار عبارتند از:
- سالمون
- شاه ماهی
- ماهی خال مخالی
- تن ماهی سبک کنسرو شده
زنان باردار باید از مصرف ماهی هایی که سطح جیوه بالایی دارند، مانند کوسه، اره ماهی، شاه ماهی خال مخالی و کاشی ماهی خودداری کنند. جیوه می تواند برای مغز در حال رشد نوزاد مضر باشد.
به طور کلی، زنان باردار باید 2 تا 3 وعده ماهی در هفته مصرف کنند. هر وعده باید حدود 3 تا 4 اونس باشد.
در اینجا برخی از دستور العمل های سالم ماهی برای زنان باردار وجود دارد:
-
سالمون پخته شده با سبزیجات: این یک غذای آسان و مغذی است که برای شام یا ناهار عالی است. برای تهیه آن، فیله های سالمون را با نمک، فلفل و گیاهان مورد علاقه خود مزه دار کنید. سپس آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که پخته شود بپزید. سبزیجات مورد علاقه خود را مانند سیب زمینی، هویج و کلم بروکلی را در کنار آن سرو کنید.
-
ساردین کنسرو شده روی نان تست: این یک میان وعده یا صبحانه سریع و آسان است که سرشار از پروتئین و اسیدهای چرب امگا 3 است. برای تهیه آن، ساردین های کنسرو شده را روی نان تست کامل بریزید. می توانید با پیاز، گوجه فرنگی و سبزیجات دیگر نیز آن را روکش کنید.
-
سالاد ماهی تن: این یک غذای سالم و سیر کننده است که برای ناهار یا شام عالی است. برای تهیه آن، تن ماهی کنسرو شده را با کرفس، پیاز، سس مایونز و خردل مخلوط کنید. می توانید آن را روی نان، کاهو یا کراکر سرو کنید.
-
سوپ ماهی: این یک غذای دلچسب و مغذی است که برای یک روز سرد عالی است. برای تهیه آن، ماهی مورد علاقه خود را در آبگوشت با سبزیجات مانند هویج، سیب زمینی و کرفس بجوشانید. می توانید با نان یا کراکر سرو کنید.